Vier je kinderfeestje bij Dennenlucht

arrow-long-down

De leukste kinderfeestjes in Breda vier je bij Dennenlucht!
Bij Dennenlucht vier je de leukste kinderfeestjes van Breda. Elke woensdag- en vrijdagmiddag staan we voor je klaar om je een onvergetelijke middag te bezorgen. Bij ons kun je met je vriendjes en vriendinnetjes lekker binnen en buiten spelen. Je voelt je pas echt jarig als je zelf je pannenkoek kunt versieren. Een heerlijk Jaap ijsje met dukaten als toetje maakt het feest compleet.|

Compleet verzorgde kinderfeestjes in Breda
Zoek je complete kinderfeestjes in Breda waarbij plezier voor iedereen centraal staat? Bij Dennenlucht zijn we flexibel en is het mogelijk om voor leuke extra’s te kiezen. Wat dacht je van een spannende speurtocht in het Mastbos voor €2.50 extra per kind? Ook schminken behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt hier per kind slechts €1.50 extra voor.

Praktische informatie
Kom je ook een onvergetelijk feestje vieren bij Dennenlucht? Om te reserveren bel je ons op 076-2042000. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur. We reserveren dan een mooie tafel voor jou die je 2,5 uur tot je beschikking hebt. De kosten voor de leukste kinderfeestjes van Breda zijn € 10,- per kind of €15,- per kind Ook aan de volwassenen is gedacht. Afreken kan op nacalculatie, waarbij je uit al het lekkers van kaart mag kiezen.

Reserveringsaanvraag kinderfeestje Dennenlucht
Let op: kinderfeestjes kunnen alleen op woensdagen en vrijdagen gevierd worden.

Hoe kunnen we u bereiken:

RESERVEREN

Wil je een kinderfeestje reserveren? Bel ons 076-2042000. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag-en vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur.

EIGEN TAFEL

Je hebt de tafel 2,5 uur tot beschikking. Je reserveert de tafel voor de tijd welke je gaat eten.

PRIJZEN

Kinderen: € 10 of €15 per kind.
Volwassenen: Op nacalculatie, keuze van de kaart

Wil je reserveren?

Bel ons nu op 076-2042000 om te reserveren

Wil je een kinderfeestje reserveren? Bel ons 076-2042000. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag-en vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur.