Arrangementen bij Dennenlucht

arrow-long-down

Ruime keuze in arrangementen bij Dennenlucht in Breda
Ben je op zoek naar een locatie voor jouw feest of evenement waar je gasten het nog lang over zullen hebben? De meest veelzijdige arrangementen voor groepen en partijen vind je bij Dennenlucht in Breda. Van Brabantse koffietafels tot Shared Dining & hapjestafels en van babyshowers & kraamborrels tot smaakvolle barbecues. Wat de gelegenheid ook is, je bezoek aan Dennenlucht Breda is er een om nooit meer te vergeten.

Sprookjesachtig mooi
Ons Pannenkoekenrestaurant is sprookjesachtig gelegen aan het Mastbos. Wij beschikken over een veelzijdige locatie die een ideale plek is voor elk feest of evenement. Onze ervaren medewerkers verstaan hun vak en zorgen voor een fijne sfeer. Ook kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Ze kunnen naar hartenlust spelen in onze mooie houten buitenspeeltuin en in de grote speelzolder binnen. Ben je op zoek naar arrangementen voor jouw evenement In Breda? Dennenlucht is de plek voor elke ontmoeting.

Er is veel mogelijk
Wil je meer weten over onze mooie locatie in het Mastbos? Aarzel niet en bel ons voor een afspraak. Wanneer je een afspraak met Marloes maakt kunnen we alle tijd voor je nemen. We leiden je graag vrijblijvend rond. Zo kun je zelf ervaren dat je tijdens een bezoek aan Dennenlucht er echt even uit bent. Staat het arrangement wat jij in gedachten hebt er niet bij? Geen probleem, er is nog veel meer mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met je door, vrijwel arrangementen zijn mogelijk bij Dennenlucht in Breda. Bel 076 204 2000 of Klik hier voor ons contactformulier, zodat wij je vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Wil je al direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

Wilt u onze locatie bezichtigen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier, klik hier voordat u langs komt.

Offerte aanvraag

Informatie event:

Vul hieronder aub zoveel mogelijk gegevens in zodat we een passende offerte kunnen maken. Het kan dat vanwege de drukte in ons restaurant ±48 uur duren voordat u een respons ontvangt. Indien mogelijk proberen we uiteraard eerder contact op te nemen.
Let op: Aanvragen met minder dan 25 volwassenen zien wij als een "normale" reservering. Hiervoor bieden wij geen arrangementen op maat aan. Wij zullen u aanvraag verwerken volgens onze normale reserveringen mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen via 076-2042000 of vul het contact formulier op de website in.

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf minimaal 35 volwassenen. Minder dan 35 personen? We verzoeken u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.