Vergaderen bij Dennenlucht

arrow-long-down

Origineel vergaderen bij Dennenlucht in Breda
Vergaderen in het bos? Ook dat is mogelijk bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht in Breda. Dichtbij huis maar toch stap je even een andere wereld binnen, dat kan heel waardevol zijn. De gezonde boslucht op onze unieke locatie in het Mastbos levert zeker nieuwe invalshoeken op. Wil jij ook op een originele manier vergaderen? Verras dan je zakelijke relaties of personeel en kom bij ons vergaderen met pannenkoeken. Bij Dennenlucht in Breda ben je een andere omgeving zodat jouw vergaderingen effectiever en vooral ook een stuk leuker zullen zijn.

Nieuwe inspiratie
Wij bieden volop ruimte voor vergaderingen in het bos. Zo ben je echt even los van je dagelijkse bezigheden en zul je zeker inspiratie opdoen. De heerlijke pannenkoeken zorgen voor nieuwe energie. Wil jij ook een bespreking organiseren op een bijzondere plek? Wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met je. Jouw wensen staan centraal, zodat je vergaderingen succesvol verlopen bij Dennenlucht in Breda. Je bent natuurlijk meer dan welkom de vergaderlocatie in het Mastbos te komen bekijken.

Reserveren en/of meer informatie
Bel ons voor een afspraak op 076 204 2000 of neem contact op via ons contactformulier, Klik hier voor ons contactformulier, zodat wij je vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Wil je al direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

Wilt u onze locatie bezichtigen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier, klik hier voordat u langs komt.

Offerte aanvraag

Informatie event:

Vul hieronder aub zoveel mogelijk gegevens in zodat we een passende offerte kunnen maken. Het kan dat vanwege de drukte in ons restaurant ±48 uur duren voordat u een respons ontvangt. Indien mogelijk proberen we uiteraard eerder contact op te nemen.
Let op: Aanvragen met minder dan 25 volwassenen zien wij als een "normale" reservering. Hiervoor bieden wij geen arrangementen op maat aan. Wij zullen u aanvraag verwerken volgens onze normale reserveringen mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen via 076-2042000 of vul het contact formulier op de website in.

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf minimaal 35 volwassenen. Minder dan 35 personen? We verzoeken u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.