Groepen en Partijen

arrow-long-down

Veel mogelijkheden voor groepen en partijen bij Dennenlucht Breda
Wat fijn dat je Dennenlucht ontdekt hebt, want bij ons een feest vieren is altijd een goed idee. Als je je gasten echt wil verrassen is onze veelzijdige locatie in Breda een schot in de roos. Wij denken graag met je mee om het beschikbare budget zo optimaal mogelijk te benutten.

Voor elk gezelschap zorgen wij voor een passende oplossing. Om je hier nog beter mee te kunnen helpen hebben we een aantal arrangementen samengesteld. Deze gelden voor groepen en partijen vanaf 35 volwassenen. Kom je met minder mensen? Ook dan denken we graag met je mee. Klik hier voor ons contactformulier, zodat wij je vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Wil je al direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

Wilt u onze locatie bezichtigen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier, klik hier voordat u langs komt.

Offerte aanvraag

Informatie event:

Vul hieronder aub zoveel mogelijk gegevens in zodat we een passende offerte kunnen maken. Het kan dat vanwege de drukte in ons restaurant ±48 uur duren voordat u een respons ontvangt. Indien mogelijk proberen we uiteraard eerder contact op te nemen.
Let op: Aanvragen met minder dan 25 volwassenen zien wij als een "normale" reservering. Hiervoor bieden wij geen arrangementen op maat aan. Wij zullen u aanvraag verwerken volgens onze normale reserveringen mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen via 076-2042000 of vul het contact formulier op de website in.

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf minimaal 35 volwassenen. Minder dan 35 personen? We verzoeken u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.