Een unieke trouwlocatie in Breda!

arrow-long-down

Dennenlucht, een unieke trouwlocatie in Breda
Ga je binnenkort trouwen en zoek je de perfecte locatie voor jouw bruiloft in Breda?

Allereerst: van harte gefeliciteerd! Bij Dennenlucht zetten we alles op alles om ook jullie grote dag tot een daverend succes te maken. Op deze belangrijke dag staan jullie wensen centraal. Bij Dennenlucht vier je dan je bruiloft in Breda zoals jij dat wil, zodat jullie trouwdag echt onvergetelijk wordt. We denken graag met jullie mee om jullie feest betaalbaar te houden. Door onze jarenlange ervaring weten we welke elementen nodig zijn om jullie bruiloft in Breda onvergetelijk te maken.

Kwaliteit staat voorop
Bij Dennenlucht is geen bruiloft hetzelfde. Hoewel al vele bruidsparen jullie voorgingen is jullie feest voor ons uniek. Wij houden dan ook graag rekening met jullie wensen en smaak en om niet te vergeten: ook met jullie budget. In overleg stellen wij een arrangement op maat samen. Dit zorgt ervoor dat je zelf de controle houdt en altijd in staat bent aanpassingen te doen naar eigen smaak en inzicht. Ook voor jullie grote dag staat kwaliteit voor ons bovenaan. Wij zorgen er bij Dennenlucht dan ook voor dat alles klopt.

Kom vrijblijvend sfeer proeven
Met vrijwel elk gezelschap kun je bij ons terecht. Of je nou trouwt met 35 of 450 personen, voor ons is alleen het beste goed genoeg. Voor elk deel van de huwelijksdag zit je bij Dennenlucht goed. Van de ceremonie tot uitgebreid diner, en ook een spectaculair feest verzorgen wij graag. Wil je meer meten of sfeer komen proeven? Maak dan snel een afspraak op 076 204 2000. Tijdens een geheel vrijblijvende rondleiding vertellen we graag hoe jouw bruiloft in Breda bij Dennenlucht een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier alvorens u langs komst.

 

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf minimaal 35 volwassenen. Minder dan 35 personen? We verzoeken u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.