Nieuw: De Ofyr barbecue bij Dennenlucht

arrow-long-down

De beste barbecue beleef je bij Dennenlucht in Breda
Wie houdt er nou niet van een barbecue? Wij zijn er dol op en verzorgen ook graag voor een heerlijke maaltijd voor jouw gezelschap. Samen met familie, vrienden, collega’s of zelfs bij een bruiloft, een barbecue kan altijd. Bij Dennenlucht maken we vol trots gebruik van de beste barbecue die er is, de OFYR. Dat is echt genieten in een prachtige omgeving.

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda ligt namelijk in het Mastbos en is een unieke plek. Zo zorgen wij ervoor dat elk feest of evenement een succes wordt.

Altijd een feestje
Dennenlucht is veel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Gastvrijheid zit in ons DNA, en wij zorgen er graag voor dat je bezoek aan ons mooie restaurant altijd naar meer smaakt. Kinderen zijn ook van harte welkom. In onze speeltuin of speelzolder zullen zij zich geen moment vervelen. Een barbecue bij Dennenlucht in Breda is voor iedereen een feestje. Geniet van de ontspannen sfeer en maak je bezoek compleet met een boswandeling.

Wil je meer weten of direct reserveren? Dat kan heel makkelijk via onze website, of bel ons op 076 204 2000 Klik hier voor ons contactformulier, zodat wij je vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Wil je al direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

Wilt u onze locatie bezichtigen?
Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier, klik hier voordat u langs komt.

Offerte aanvraag

Informatie event:

Vul hieronder aub zoveel mogelijk gegevens in zodat we een passende offerte kunnen maken. Het kan dat vanwege de drukte in ons restaurant ±48 uur duren voordat u een respons ontvangt. Indien mogelijk proberen we uiteraard eerder contact op te nemen.
Let op: Aanvragen met minder dan 25 volwassenen zien wij als een "normale" reservering. Hiervoor bieden wij geen arrangementen op maat aan. Wij zullen u aanvraag verwerken volgens onze normale reserveringen mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen via 076-2042000 of vul het contact formulier op de website in.

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier alvorens u langs komst.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.