Online Reserveren

Reserveren doe je bij ons makkelijk online. Klik hier om online te boeken.

Lukt het niet of heb je speciale wensen? Bel ons dan op 0762042000. Tot snel bij Dennenlucht Breda!

Welkom bij
Dennenlucht

Dennenlucht Breda is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. En dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner.

En ook voor een bruiloft, een intiem etentje, een kinderfeestje of gewoon een lekkere borrel, want Dennenlucht Breda is zeven dagen per week open.

Speeltuin.

Ook kleine gasten zijn bij ons meer dan welkom. Ons kindvriendelijke restaurant heeft een mooie speeltuin. Zo heb je geen kind aan ze. Ook bij minder mooi weer is speelplezier verzekerd want onze Jaap Speelzolder maakt van Dennenlucht Breda een geweldig familierestaurant. Uitgegeten? Dan kun je met het hele gezin er lekker op uit in het Mastbos. 

 

Kinderfeestjes

bij Dennenlucht vier je de leukste kinderfeestjes van Breda.


Kinderfeestjes in Breda met leuke extra’s bij Dennelucht
Bij Dennenlucht zetten we de jarige graag in het zonnetje. Wij bieden kinderfeestjes aan op onze mooie locatie in Breda. Elke woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12 uur kun je bij ons terecht voor een reuzeleuk partijtje. Als je na het binnen- of buitenspelen honger hebt gekregen mag je zelf je pannenkoek versieren.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes smul je van een Jaap ijsje met dukaten. Als dat geen feest is! De leuke extra’s maken je feestje echt compleet. Een leuke speurtocht in het Mastbos of schminken bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een huifkartocht? Deze is te boeken vanaf 10 personen. 

Boek nu door ons te bellen op 076 204 2000 of klik op onderstaande knop.

Trouwen bij ons

Neem contact met ons op

We zijn trots op onze mooie locatie in het Mastbos. Ook jullie bruiloft helpen wij graag onvergetelijk te maken. Door met jullie mee te denken zorgen we ervoor dat jullie grote dag precies naar wens verloopt. Dennenlucht Breda is een geliefde en unieke feestlocatie. Door onze ervaring met bruiloften kunnen wij ervoor zorgen dat alle details kloppen. Hoe klein of groot jullie gezelschap ook is, voor elk feest hebben wij een passende oplossing. Natuurlijk houden we altijd rekening met jullie budget, zodat jullie als bruidspaar weten waar jullie aan toe zijn.

We bespreken jullie wensen graag, zodat we een passend arrangement samen kunnen stellen. Bij Dennenlucht Breda kun je trouwen zonder zorgen. Zo hoeven jullie alleen maar te genieten, en wij zorgen voor de rest. Wil je de locatie en de omgeving zelf komen bekijken? Maak dan snel een afspraak op 076 204 2000. We leiden jullie graag vrijblijvend rond. Ook jullie bruiloft wordt onvergetelijk bij Dennenlucht Breda.

Meer informatie

Welkom

bij Dennenlucht Breda

Beslag

Dennenlucht heeft haar eigen geheime beslag. Verkrijgbaar om thuis pannenkoeken te maken

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij Dennenlucht. Voor iedereen dukaten en zelf je pannenkoek versieren.

Menukaart

Wil je alvast kijken in onze menukaart of ben je juist op zoek naar onze allergenen kaart?

Bruiloft

Ontdek onze bijzondere trouwlocatie! Jullie ceremonie, diner, feest kan je bij ons vieren.

Feesten, Vergaderen, Eten, Trouwen,

het kan allemaal bij Dennenlucht

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda

Bij Dennenlucht Breda geniet je van de lekkerste pannenkoeken en de mooiste ligging in het Mastbos. Toch zijn wij veel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Wist je bijvoorbeeld dat we ook een trouwlocatie zijn, de leukste kinderfeestjes organiseren en dat je zelfs bij ons kunt vergaderen? Kom genieten van een high tea in het bos, of kom gezellig langs voor een borrel met hapjes. Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom. De buitenspeeltuin en speelzolder maken van Dennenlucht in Breda een echt speelparadijs. 

Galerij

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:Vanaf 11:00 uur geopend.
Zaterdag en Zondag:Vanaf 10:00 uur geopend
Schoolvakanties Regio Zuid:Elke dag vanaf 10:00 uur.
Zaterdag en Zondag:Vanaf 10:00 uur geopend

Contact & Adres

Heistraat 15
4836 BE, Breda

076 204 2000

Contact

Reserveren & Contact

Wil je online reserveren?Klik hier.
Wil je ons bellen?076-2042000
Wil je contact opnemen?Klik hier.