Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://dennenlucht.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Overige:

Als jij contact met ons zoekt, hebben wij je persoonsgegevens nodig om ervoor zorgen dat wij je goed kunnen bedienen. Wij springen altijd zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Wij dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat wij met jouw persoonsgegevens doen en waarom we ze nodig hebben vertellen we hier graag. Als je na het lezen van onze privacyverklaring vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele privacyverklaring vind je op onze website www.dennenlucht.nl Wij raden je aan om de privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 31 mei 2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Dennenlucht Breda
Heistraat 15
4836 BE Breda

Wanneer is de privacyverklaring van toepassing?

De privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens welke Dennenlucht Breda verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad), zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk aan jouw naam, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum, adres of e-mailadres.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe verkrijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct contact heeft (gehad) met Dennenlucht. We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt en een contactformulier invult, een feestje boekt, een reservering maakt of wanneer je contact zoekt met één van onze vestigingen.

Welke persoonsgegevens delen wij met derden, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?
Welke persoonsgegevens verwerken derden voor ons:

  • –  Voor- en achternaam
  • –  Geslacht
  • –  Geboortedatum
  • –  Telefoonnummer
  • –  E-mailadres
  • –  IP-adres

    Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

    Wij maken gebruik van een derde partij voor:
    – Het verzorgen van de website;
    – Het reserveringssysteem (kinderfeestjes);
    – Het verzorgen van nieuwsbrieven, mailingen en uitnodigingen;

page1image365456496page1image365456768page1image365457040

Bewaartermijnen:
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te leveren. Dennenlucht account; onbepaalde tijd tot wederopzegging. Om je te kunnen blijven informeren over spaaracties, kortingen en het versturen van mailingen en nieuwsbrieven.

Persoonsgegevens bij informatieverzoek en reservering (van feestjes); maximaal 1 jaar. Ter kwaliteitsverbetering van reactie op informatieverzoeken en toekomstige boekingen.

Nieuwsbrieven, mailingen en uitnodigingen; maximaal 1 jaar na laatste contact.

Binnen de EU?

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?

Dennenlucht neemt veel maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang. Dit doen we zowel op organisatorisch als technisch gebied. Wij hebben een groep specialisten in huis die dagelijks werken aan het beveiligen van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden.

Mocht je het gevoel hebben dat dit niet (goed) gebeurt, laat het ons dan weten via onze website.

Onze website en/of services hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of verzorger. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders/verzorgers dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onze website dan verwijderen wij deze informatie.

Wat doen wij met vergelijkbare technieken?

Dennenlucht gebruikt vergelijkbare technieken.

Hoe gaan wij om met Social media?

Dennenlucht krijgt geen toegang tot jouw social media account. Wij raden je aan om het privacy beleid van de social media partijen waar jij een account hebt, goed door te nemen zodat je weet hoe je gegevens worden gebruikt en hoe jij je instellingen kunt aanpassen.

Wat doen wij met camerabewaking?

Dennenlucht stelt dat camerabewaking noodzakelijk is ter bescherming van haar werknemers, bezoekers en het bedrijf. Camerabeelden worden maximaal 7 dagen bewaard, tenzij het noodzakelijk is deze langer te bewaren.

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie:
Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In deze privacyverklaring hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.

page2image323651344page2image323651616

Recht op inzage:
Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen via onze website. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie:
Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.

Recht om bezwaar te maken:
Jij hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Zo kun je ons vragen om jouw persoonsgegevens niet langer te gebruiken.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen:
Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle persoonsgegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw persoonsgegevens te verwijderen, zullen wij deze die tot jou herleidbaar zijn behalve de persoonsgegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Wij bieden jou de mogelijkheid om een verzoek in te dienen via onze website

Recht om een klacht in te dienen:
Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op.

Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen?

Als u naar aanleiding van onze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!