Informatie en snel antwoord op uw vragen…

Alle handige en praktische informatie bij elkaar. Heeft u vragen en kunt u ze niet vinden
op deze pagina? Stuur ons dan een bericht. Klik hier voor ons contact formulier.

Allergenen

Allergenen

 

Onze keuken kan voor vrijwel elk speciaal dieet pannenkoeken bereiden, zodat iedereen aan tafel kan genieten van onze heerlijke pannenkoeken. Zo zijn glutenvrije, melkvrije of eivrije pannenkoeken geen probleem.

klik hier voor meer informatie

Allergenen

Contact en Route

 

Op zoek naar een telefoonnummer, adres of routebeschrijving?

Tel. 076 204 2000 – Heistraat 15 in Breda

klik hier voor meer informatie...

Allergenen

Parkeren

 

Dennenlucht Breda heeft een eigen parkeerterrein met 70 parkeerplaatsen. Op drukke dagen kunnen we dit aantal vergroten tot 100 auto’s. Tevens beschikken wij over invalide parkeerplaatsen vooraan het parkeerterrein.

 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

 

Bij Dennenlucht is het mogelijk om contant, per pin, creditcard (mastercard, visa, diner express) en met onze eigen cadeaubon te betalen. Op het terras is betalen per pin of contant. Met creditcard kunnen wij u binnen helpen. We accepteren geen biljetten van €200,- en €500,-

 

Invalide

Invalide

 

Dennenlucht Breda is rolstoel toegangelijk. We beschikken over ruime invalide parkeerplaatsen en een invalide toilet.

 

Huisdieren

Huisdieren

 

Huisdieren zijn binnen en buiten toegestaan. Onze medewerkers kunnen uw hond voorzien van een bakje water. Let op: We stellen het erg op prijs dat de hond aangelijnd is en zich dicht bij uw tafel bevindt.

 

Betaalmogelijkheden

Kleine gasten

 

Dennenlucht heeft een baby verschoontafel. Deze bevindt zich in de invalide wc, zodat de kleine verschoont kan worden. Er is een prullenbak aanwezig voor vieze luiers. Dennenlucht verkoopt geen luiers. Deze dien je zelf mee te nemen.

 

Invalide

EHBO & BHV

 

Het hele pand is in nauwe samenwerking met de brandweer doorlopen en voorzien van complete voorzieningen op het gebied van veiligheid. Daarnaast is er een continu veiligheidssysteem dat in directe verbinding staat met de openbare diensten. Tevens beschikken al onze vaste medewerkers over een BHV en EHBO certificaat en hebben wij een eigen AED in het pand.

klik hier voor meer informatie…

Huisdieren

WIFI

 

Even die lekkere pannenkoek delen op Facebook? Of even je e-mail bijwerken? Dennenlucht beschikt over een GRATIS wifi netwerk zowel binnen als buiten op het terras. Ons WIFI is te gebruiken zonder dat je Dennenlucht eerst moet liken of iets moet delen.