De geschiedenis van Dennenlucht Breda…

In 1926 op slechts enkele meters afstand van het Mastbosch laat “boer” van Hooijdonk een boerderij annex café bouwen. Volledig aangepast aan de eisen en regels van die tijd en compleet met de karakteristieke Franse kap. Het café van die dagen moet u zich voorstellen als een klein, in onze ogen ouderwets aandoend, boerenzaakje. Jagers en militairen waren de voornaamste bezoekers, samen met wat buren uit de buurt, toen althans!

Nu bijna 90 jaar na de oprichting is vanaf 25 maart 2016 na een grondige verbouwing van enkele maanden, Dennenlucht verder gegaan als een pannenkoekenrestaurant.

Dennenlucht foto

Online een tafel boeken?

Handig en snel online een tafel boeken bij Dennenlucht? Dat is mogelijk. Reserveringen zijn altijd voor tafels binnen in het restaurant, het is dus niet mogelijk een tafel op ons terras te reserveren. Het aangegeven tijdstip welke u reserveert verwachten wij dat u aan tafel schuift.

klik hier om online te boeken

Kinderfeest foto

Kinderfeestje

Speciaal voor jou en je vrienden schenken we onbeperkt limonade en bakken we een pannenkoek die je zelf mag versieren. Als toetje krijgen jullie twee bolletjes vanille-ijs, smarties en slagroom in een leuke dierenbosbeker die je mee naar huis mag nemen

Klik hier voor meer informatie

Dennenlucht foto

Dennenlucht Breda

Heistraat 15
4836 BE Breda
Tel. 076 204 2000
www.dennenlucht.nl

7 dagen per week open
vanaf 9 uur.

Klik hier om contact met ons op te nemen.