Ja! Ik wil!

arrow-long-down

Gefeliciteerd!

Als u op zoek bent naar een trouw en/of feestlocatie is er een grote kans dat je binnenkort gaat trouwen en nu druk bent met de voorbereidingen van een bijzondere dag.

We waarderen het enorm dat je een kijkje komt nemen bij onze locatie. Want we doen het graag, bruiloften verzorgen. En wat hébben we er al veel mogen vieren bij Dennenlucht. Bij ons vier je je bruiloft niet zoals wij dat willen, maar zoals júllie dat willen. Het is jullie dag, het zijn jullie gasten, het is jullie budget. En met al deze zaken houden wij graag rekening.

Samen met ons maken we arrangementen op maat voor je, hier kun je dus zelf dingen wijzigen naar eigen smaak en inzicht. We hebben alles op alles gezet om je bruiloft betaalbaar te houden. Maar wij weten als geen ander ook welke elementen je nodig hebt om de dag onvergetelijk te maken. Daarom gaan we alleen voor kwaliteit. Dat próef je! Dat merk je eigenlijk aan alles. De sfeer, de aankleding, de toegankelijkheid.

Dennenlucht biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 35 tot 450 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend feest. Aarzel niet en bel ons voor een afspraak op 076 204 2000. Wij leiden u geheel vrijblijvend rond en vertellen u graag van de feesten die we al voor tevreden gasten hebben mogen organiseren.

Door de drukte in ons restaurant vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met Marloes dit kan door te bellen naar 076 204 2000 of via ons contact formulier alvorens u langs komst.

Meer informatie?

Bel ons nu op 076-2042000 voor meer informatie.

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf minimaal 35 volwassenen. Minder dan 35 personen? We verzoeken u om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klik hier om gemakkelijk en snel contact op te nemen via het contact formulier.